Magisk aften

31.07.2006 @ 16:53

Klokken er kvart på åtte om morgenen i Las Vegas. Jeg har akkurat lagt ut oppsummeringen fra dag 1C, som du kan lese her: http://www.nettavisen.no/poker/article697557.ece.

Det blir lange dager, ettersom spillerne starter klokken 12.00 og ikke avslutter før 03.00. Døgnet har ingen rytme akkurat nå, men det er helt i orden. Dette er Las Vegas - her finnes knapt natt og dag. I går var Gregers og jeg på showet til Penn & Teller. Vi trengte alibi, slik at vi når vi kommer hjem kan si at vi gjorde masse forskjellig moro her borte - at vi ikke bare spilte poker.

Showet var fantastisk morsomt! Penn snakker ustanselig, mens Teller hele tiden holder kjeft og bruker sitt fargerike kroppspråk for å kommunisere med publikum. De er både komikere og magikere.

Vi får hele tiden invitasjoner til store fester, men det er vanskelig å kombinere disse festene med jobben. Det er gjerne i timene rundt midnatt det er viktigst å følge med på poker-VM. Vi får se hva som skjer under hviledagene ..!

I skrivende stund er det mandag ettermiddag i Norge og mandag morgen i Vegas. I kveld skal jeg treffe Thor Hansen - jeg har planer om å lage en stor portrettsak om han. Jeg snakket også lenge med Åge Spets i går, og kommer til å legge ut en stor portrettsak om han tirsdag morgen norsk tid.

Åge er en av de hyggeligste menneskene man kan tenke seg, og fortjener all suksess han har oppnådd i år. Det er i grunnen utrolig mange hyggelige mennesker i pokermiljøet. Jeg tror Ola og Kari Nordmann hadde blitt svært overrasket over hvor sympatiske pokerspillere generelt er, og ikke minst over seriøsiteten til mange av disse intelligente spillerne.

//Vindaci


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1717584
hits