Badelag på Binion's

31.07.2006 @ 05:32
Selv om man er i Las Vegas for å jobbe, er det alltids rom for litt privat moro også. Som for eksempel å spille poker. Stripa er full av WSOP-deltagere, så Gregers og jeg dro heller på Binion's, hvor de lokale og godt voksne heltene holder til. Antihelter hadde kanskje vært et bedre ord.

Vi fikk plass rundt samme $1/$2-bord, i hver vår ende og skred til verket med blandet hell. Men vi har nå sånn noenlunde peiling på hva poker er, så vi klarte oss greit.

Det gikk verre med damen til høyre for Gregers. Hun satt stille og kastet hånd etter hånd, før hun plutselig høynet budet preflop. Gregers gikk over henne igjen, og i den andre enden av bordet dyttet en eldre herre alle sjetongene inn i midten.

Damen kastet, Gregers synte og var passe tilfreds med å se at hans QQ møtte herrens JJ. En fin pott til min kjære reisekamerat. Og damen? Hun kastet AA fordi den eldre herren i potten er hennes ektemann ...

Mine damer og herrer; dette må være verdensrekord i idioti? Har dere noen bedre forslag, så sleng de inn i kommentarfeltet.

I slikt selskap er det selvsagt ingen stor prestasjon å gå $500 i pluss på et par timer, men det hjalp uansett godt på selvtilliten etter en dag i fryseboksen i går kveld.

De neste timene skal Greg og jeg enten på komishow med Kevin James, Jon Lovitz, konsert med Elton John, magishow med David Copperfield eller på et av utallige erotiske danseshow - eller spille litt mer poker. Det er sannelig kjedelig her i Vegas!

//Vindaci

Kommentarer:
Postet av: slaapen

Hva er det man sier? Kjærlighet gjør blind... ;)Det høres ut som dere virkelig kjeder dere! Her sitter jeg på jobb og angrer som en hund på at jeg ikke er der sammen med dere. Neste år kompis! Neste år!! Hils

31.07.2006 @ 10:27
Postet av: Smartin

Hun var sikkert redd for å bli slått av en som satt på fløsjen.Keep'em comin' - morsom blogg!

31.07.2006 @ 11:45
Postet av: Martin

MISUNNELIG

31.07.2006 @ 15:03

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1714745
hits