Glam, glitter og silikon

30.07.2006 @ 16:54
Partytime!

Las Vegas er en fantastisk by, en opplevelse man bør unne seg i løpet av livet dersom man liker spill, show eller rett og slett bare en herlig fest. Men det er også et prakteksempel på den overfladiske kulturen USA er et foregangsland for.

Byen kryr av oversminkede, billedskjønne jenter med silikonpupper. Man får nesten inntrykk av at det er flere jenter med silikon enn uten. Det er trist, trist som faen, synes jeg. De hadde vært enda penere med halvparten så mye sminke og uten silikon. Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg liker naturlige jenter. Naturlige mennesker, for den saks skyld.

I går var Gregers og jeg på åpningsfesten på Rio. Det var flere dusin innleide jenter, noen av dem gikk rundt og delte ut plastamuletter med reklame for et spillselskap. "Hva er dette?" spurte jeg forvirret. "En reklameamulett," svarte de. " Jeg kastet den i nærmeste søppelkasse.

Noen av modellene gikk også rundt nakne, bare iført kroppsmaling og truser. Det er sånn de vil ha det i Las Vegas; penger, pupper og poker. Men disse jentene var i det minste silikonfrie ...

//Vindaci

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1711191
hits