I skyggen av Shannon

28.07.2006 @ 09:25
Shannon Elizabeth! En utrolig vakker jente. Synd hun er så tynn og har silikonpupper. Det ekte smilet havner dessverre i skyggen av de unormalt store puppene på den skinnmagre kroppen. Til tross for at hun bare har spilt i én kassasuksess - American Pie - stopper rommet opp når hun entrer det. Den eneste bevegelsen man kan se, er kamerafolkene som kommer løpende.

Ufortjent berømmelse? Tja, kanskje.

Men det var nå morsomt å spille i samme turnering som henne likevel. Selv om det ble kortvarig ... jeg var nemlig mest opptatt av hvordan det gikk med Åge Spets på finalebordet i $1.500 No Limit, og stormet bort til ham da jeg skjønte at han var all in preflop.

Hvilken spenning!

Spetsern vred seg i åndelig smerte da først én og så to mann synte. Begge dekket ham, så turneringen ville være over om ikke Spetserns hånd vant. Det så ekstra ille ut da han andre, Nick Ronyecz, går all in etter en flopp med tre lave kort i forskjellige farger - og får syn av Osman Kibar! Ronyecz snudde opp JJ, Kibar snudde QQ og Spets snudde KK! Kort tid etterpå var han chipleader.

Tross imponerende spill ble det ingen seier på Åge - noe hele salen (vel, alle nordmennene, i alle fall) hadde unnet ham. Han endte på fjerdeplass, og gikk 1,1 million norske kroner for seieren.

Noen timer senere satt jeg på Binion's Horseshoe for å spille poker selv. Ordentlig poker, ikke kjendis- og mediapoker. Binion's har noen fine $70-turneringer med ganske middelmådig, kall det til og med svakt, nivå på spillerne. Vel, normalt, i alle fall. Nå var plutselig regjerende europamester Sverre Krogh Sundbø der, 2004-verdensmesteren i online-poker, Edgar Skjervold, var der - og sannelig dukket ikke også årets kvinnelige europamester Gunn Tove Vist opp på den gamle hesteskoen.

Hvordan det gikk? Tja, jeg slo i alle fall den norske mestertrioen. Jeg slo faktisk alle andre nordmenn. Uten at det var så imponerende - det satt nemlig igjen godt over 30 spillere da jeg ble slått ut.

I kveld begynner hovedøvelsen i VM. Min bestekamerat skal delta - han har punget ut med de $10.000 det koster å være med på moroa. Jeg har ikke hjerte til å fortelle ham at det er bortkastede penger. Jeg tok han med til hotellpresten og ba en bønn i stedet.

Merkelig nok hadde presten aldri hørt om Pokergud før - selv om vi befinner oss i Las Vegas. La oss håpe at Pokergud passer godt på de norske spillerne når den store turneringen starter.

Det er på tide å gå til sengs. Jeg har vært i Las Vegas i halvannet døgn nå, men bare sovet tre timer. Det frister på en måte ikke å sove, det er så mye annet og morsommere å gjøre i denne byen.

Vindaci

Kommentarer:
Postet av: slaapen

Om du leser dette kompis. Glimrende blogg!! Den ligger i mine favoritter, og om du ikke oppdaterer den ofte blir jeg svrt skuffa. ;-) Nr det er sagt. Om du gidder, og om det er mulig s vil jeg gjerne at du setter 10$ fra meg p at bestekameraten din ender i pengene. Jeg har trua p han! Meddel det gjerne videre.

28.07.2006 @ 10:56
Postet av: hazard

Deilig med blogg, da.

28.07.2006 @ 12:41

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1699144
hits