Viva Las Vegas!

27.07.2006 @ 22:10
Velkommen! Jeg skal forsøke å fortelle deg litt om hvordan livet er i Las Vegas under verdensmesterskapet i poker - så stikk gjerne innom bloggen min fra tid til annen.

Etter en seig reise fra Oslo via Soprano-land til Las Vegas er jeg endelig på plass i Las Vegas for å følge poker-VM. Flyet landet onsdag kveld, lokal tid, og taxien rakk såvidt å stoppe innom hotellet før det bar rett på fest hos The Norsemen.

Det norske pokerlaget har leid et eget hus her i Vegas, og inviterte alle nordmenn på fest to dager før hovedøvelsen i VM starter. Stemningen var utmerket - det er virkelig et bra samhold i det norske pokermiljøet. Og naturligvis ble det sent.

Litt poker ble det også. Det gikk ikke spesielt bra, men så er jeg heller ikke spesielt god.

Åge Spets stakk innom festen - til stor applaus. Den sympatiske trønderen spilte seg helt fram til finalebordet i $1500 No Limit, og skal nå kjempe om sitt første VM-armbånd. Det er en helt vanvittig sterk prestasjon bare å komme til finalebordet, å være en av de ni siste spillerne i et startfelt på 2800. Det blir utrolig spennende å se hvordan det går i finalen!

Selv skal jeg spille en kjendis/media-turnering i dag. Det blir interessant å se hvem jeg havner på bord med. Shannon Elizabeth hadde jo vært en hyggelig motspiller... Hun var med i fjor, og er pokerfrelst nok til at hun sikkert stiller opp i år også.

Selve hovedøvelsen starter fredag kveld, norsk tid. TV 2 Nettavisen kommer til å holde deg oppdatert fra dag til dag. Vil du følge turneringen direkte, anbefaler jeg poker.no.

Shuffle up and deal!

Vindaci 

Kommentarer:
Postet av: peder fjellstad

har du ftt no damer p kroken?

28.07.2006 @ 15:32

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1697428
hits