Fisken på bordet

03.08.2006 @ 15:12
En lang kveld, eller rettere sagt natt, ved pokerbordet er snart over. Jeg spilte på Binion's Horseshoe, det berømte casinoet hvor Doyle Brunson, Stu Unger og de andre pokerstjernene skapte seg navn som pokerhelter.

Det var noen pokerhelter der i natt også.

Bordet mitt var en blanding av gode og dårlige spillere. Ikke så mye i mellom. Jeg tapte en stor pott tidlig da jeg gjorde et godt syn på floppen, checket feil på river og callet da han traff kongen på river. Hadde tatt den hvis jeg hadde lest ham riktig og bydd på turn. I stedet tapte jeg 100 dollar.

Så fikk jeg QQ på hånden og høynet all in og fikk syn av Vi Menns Petter, som hadde AQ og traff A på floppen. To hender - 200 dollar. Fcuk!

Etter en tur i minibanken kom jeg tilbake, klar med 200 nye dollar, og jeg kastet hendene under tiltperioden og begynte å spille poker. Jeg spilte god poker lenge, faktisk. Uten kort. Jeg var nede i 50 dollar før jeg karret meg opp i nesten 400 mot slutten av kvelden.

Så kom fisken på bordet.

Jeg sa til dealer at jeg bare skulle spille én hånd til - det var bare seks timer igjen til jeg skulle intervjue Barry Greenstein, og jeg trengte litt søvn - før jeg plukket opp et knektepar. Spilleren før meg høynet til 15 utg og jeg høynet hans bud igjen til 40. Så kom en ny spiller i sen posisjon med en call, som først så ut som en høyning. Krutthånd, med andre ord!

Floppen var lav - 7,7,4 - og jeg checket. Han la ut 100 dollar, jeg synte. Turn blank, begge checket. Så kom en blank river og jeg bød 100 dollar til. Han hadde QQ. Fisken var ferdig tilberedt, rakk en siste krampetrekning og ble spist opp. Håper måltidet smakte ham godt.

Heldigvis var jeg smart nok til å ha 50 prosent i to venner, Gregers & Gunn Tove. Så jeg endte likevel kvelden med fortjeneste. Nesten gang sitter jeg nok bare og ser på ...

//Vindaci

Kommentarer:
Postet av: Alexaneder aka norske fan

ha ha, den var bra.ikke at du tapte penger for en gangs skyld, men at du skal sitte og se på neste gang. bedre lykke neste gang.keep on playing.............norske fan

03.08.2006 @ 21:27

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1737591
hits